3TONE je savinjsko – šaleško – koroška naveza treh podobno mislečih glasbenikov s pedigrejem, ki preigrava hibridno mešanico bluesa, rocka, countryja, funka ter združuje glasbene tradicije s te in druge strani Atlantika. Power blues fussion trio je nastal leta 2020, ko so moči združili Miha Erič (mednarodno priznani glasbenik in likovnik), Boris Sadar (basistični wunderkind) ter David Slatinek (akademsko šolani ritmik in pravi bobnarski kameleon).

3TONE band, Foto: Nikografija
Boris Sadar 3TONE band
Blues, rock, fusion band, basist
BORIS SADAR

Boris Sadar basistični wunderkind (bas kitarist, član koroške zasedbe Stand By, ki je basiral med drugim tudi pri Res Nulliusih in številnih drugih zasedbah).

Miha Erič 3tone band david slatinek zavod orbita boris sadar 3tone rock blues
MIHA ERIČ

Miha Erič vsestranski talent, likovnik in glasbenik, odrski improvizator, skladatelj, pisec besedil. Član številnih glasbenih zasedb in soavtor številnih glasbenih aranžmajev doma in v tujini.

David Slatinek 3tone band boris sadar band 3 tone miha erič zavod orbita natalija šepul erič blues rock funk stoner
DAVID SLATINEK

David Slatinek, akademsko šolani ritmik in pravi bobnarski kameleon. Sodeloval je v fuzijski mešanici fussiona, jazza, latina kjer je pustil pečat na United Grooves in The Wanted Four, konstituiral Big Band VOX ter se dokazal kot session glasbenik s številnimi slovenskimi estradniki. Sedanji clan zasedb Big band Nord, Katrinas, Il Divji, Orleki, Lucky and the Pipes in drugi,…

Refren:
Ena kanta za smeti,
v njo pa spadaš ti,
ker delaš blamažo,
dober si samo za reciklažo …


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *